Orthomoleculair therapeut
Jeroen de Haas heeft naast een algemene medische scholing, orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Tevens is Jeroen voorzitter van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG), de beroepsvereniging met 400 aansloten artsen en therapeuten. De leden zijn verplicht hun kennis op peil te houden door nascholingscursussen. Tevens bestaat er een goede klachtenregeling. Uw therapeut behandelt uitsluitend ziektebeelden waarmee positieve ervaring is opgedaan of voldoende onderbouwing ter beschikking is. Tijdens het eerste consult komt dit uitgebreid aan de orde.

Speciale aandachtsgebieden zijn:

  • Darmklachten
  • Chronische vermoeidheidsklachten en slaapstoornissen
  • Autisme, ADHD en ADD
  • Burn-out, bijnieruitputting
  • Echt gezonde voeding
  • Ziekte van Lyme

Iets voor u?
We helpen u graag.
Maak vandaag nog afspraak met Jeroen de Haas.

Merel van der Velden – orthomoleculair therapeut
Merel van der Velden is afgestudeerd orthomoleculair therapeut en tevens fysio- en manueeltherapeut .

Merel behandelt de meest uiteenlopende klachten. Denk daarbij aan pijn in spieren en/of gewrichten:
Mijn specialisatie binnen de orthomoleculaire geneeskunde ligt op het gebied van:

  • Hormoon gerelateerde klachten: premenstrueel syndroom (PMS) en menopauze, slaapstoornissen, niet kunnen afvallen
  • Kinderen met tal van klachten: (bipolaire gedragsstoornissen, voedselintoleranties en allergieën)

“Ik heb als fysiotherapeut in binnen- en buitenland gewerkt en kwam er achter dat de meeste klachten een achterliggende oorzaak hebben. Net als Jeroen maak ik vaak gebruik van onderzoeken zodat we kunnen bepalen wat precies die oorzaak is. Hierover informeer en adviseer ik veel. We kunnen zo samen een behandeling toepassen die ook voor u logisch klinkt. Mijn ervaring is namelijk dat door eigen inzicht de klachten vaak langer of zelfs helemaal weg blijven”

Merel werkt uitsluitend op maandagen. U kunt een afspraak maken door een email te sturen via onze contactpagina of door te bellen naar 023-5243496.

Het behandeltraject
Het behandeltraject heeft tot doel een verbeterde gezondheid, toename van energie en verhoogde stressbestendigheid te bereiken.

Lees meer over het behandeltraject

Consulten
Het eerste consult duurt meestal een uur. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren ongeveer een half uur.

Lees meer over de consulten

Kosten behandeling
Dit is sterk afhankelijk van de ernst van de gezondheidsklachten. Veelal krijgt u de consulten via uw zorgverzekeraar vergoed.

Lees meer over kosten behandeling